Uitnodiging – In de schaduw van Den Haag?

Wist u dat de beoogde nieuwbouwplannen van Den Haag op de grens met Voorburg ervoor zorgen dat u als bewoners van Voorburg Noord en Bovenveen het effect in uw wijk echt gaat voelen? Niet alleen worden er kantoor- en woontorens van 55 tot 75 meter hoog gepland in het gebied direct rond Station Den Haag Laan van NOI en het TINQ-tankstation, ook wordt bij deze plannen onvoldoende rekening gehouden met de toename van bewoners en de gevolgen daarvan op noodzakelijke voorzieningen (zoals bijvoorbeeld huisartsen, scholen, speeltuinen), de toename van verkeer en parkeerdruk. Ook leiden deze plannen tot het verdwijnen van groen rondom het station.

CID-01

Wij, buurtbewoners verenigd in Bewonersplatform Voorburg Noord, willen – namens zo veel mogelijk buurtbewoners- onze stem laten horen bij gemeente plus de ontwikkelende partijen en aandacht blijven vragen voor onze buurtbelangen die ook invloed hebben op uw en onze leefomgeving.

Daarom horen wij graag uw mening over deze plannen, zodat wij dit mee kunnen nemen naar de betrokken partijen. Wat maakt uw omgeving een fijne plek om te wonen en hoe kunnen we dat behouden en verbeteren? Daarom organiseren wij een ontmoeting, om elkaar beter te leren kennen en te horen wat voor u belangrijk is. Op woensdag 21 september tussen 17.00 en 20.00 uur kunt u ons vinden op het parkeerterrein Station Den Haag Laan van NOI  (Voorburg zijde).

Onderstaande link geeft veel informatie over de plannen rondom NOI:

https://www.denhaag.nl/nl/in-de-stad/wonen-en-bouwen/ontwikkelingen-in-de-stad/ontwikkelingen-rond-station-laan-van-noi.htm

Voor meer informatie over de organisatie of de nieuwbouwplannen, kunt u altijd contact met ons opnemen via :
bestuur@bewonersvoorburgnoord.nl
www.facebook.com/groups/bewonersvbnoord
https://twitter.com/bewonersvbnoord